Σχετικά με την Εταιρία μας

Σχετικά με την Εταιρία μας

Για περισσότερα από 40 χρόνια η ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks δραστηριοποιείται στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
Στη πορεία της αυτή, η εταιρεία έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στη συντήρηση, επισκευή, και πώληση νέων και μεταχειρισμένων φορτηγών, ενώ παράλληλα ειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορεία γνήσιων ανταλλακτικών MERCEDES και MAN.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η εταιρεία ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks ξεκίνησε το 1974 από τον Χαράλαμπο Μηλιώνη στη Λεωφόρο Αθηνών με αντικείμενο το service φορτηγών αυτοκινήτων. Το 2000 στη διοίκηση της εταιρείας προστίθενται οι τρεις υιοί του Χαράλαμπου Μηλιώνη, Κωνσταντίνος, Βασίλης και Δημήτρης, συμβάλλοντας στη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης. Στα χρόνια που ακολουθούν, το δυναμικό οικογενειακό σχήμα εξελίσσει θεαματικά την εταιρεία και μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα η επιχείρηση δημιουργεί το πρώτο της υποκατάστημα με έδρα τη Γερμανία.

Σήμερα, η ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks με δύο πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία και νέα έδρα στο 19ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, πέρα από την επισκευή φορτηγών, δραστηριοποιείται τόσο στο εμπόριο γνήσιων ανταλλακτικών των εταιρειών MERCEDES και MAN, όσο και στην πώληση μεταχειρισμένων και καινούριων φορτηγών και Ι.Χ επιβατικών.

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της οικογένειας Μηλιώνη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων τεχνικών και βιομηχανικών εταιριών της χώρας μας, καθιστώντας την εταιρεία συνώνυμη με την ποιότητα στην αγορά των φορτηγών αυτοκινήτων.

SERVICE Από το 1975 προσφέρουμε υψηλής ποιότητας

υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης φορτηγών. Αναλαμβάνουμε εργασίες συντήρησης, ανακατασκευής, φανοποιείου κ.α....

Περισσότερα

ΦΟΡΤΗΓΑ Επιλέγουμε και εισάγουμε ...

νέα και μεταχειρισμένα φορτηγά για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες των μεταφορών. Αναλαμβάνουμε την προσαρμογή τους στις ανάγκες σας...

Περισσότερα

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Αναλαμβάνουμε την επισκευή και service ...

των φορτηγών σας χρησιμοποιώντας γνήσια ποιοτικά ανταλλακτικά διεθνών προδιαγραφών δικής μας εισαγωγής...

Περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται

στην πώληση μεταχειρισμένων Ι.Χ. αλλά και επαγγελματικών οχημάτων σε άριστη κατάσταση και σε ανταγωνιστικές τιμές...

Περισσότερα